OGIBiz Website

Menu
2881225
Banner
2881227
Vertical Image Area
2881228
Main Description
2881250

Γιατί με μένα

Vertical Image Area
2881251

Να λοιπόν κάποιοι από τους λόγους που θα ήθελες να δουλέψεις μαζί μου:

 • Πιστεύω πάρα πολύ σε σένα και τις απεριόριστες δυνατότητές σου.
 • Είναι το δικό μου όραμα να είμαι πάντα δίπλα σε ανθρώπους σαν εσένα, με αγάπη και αφουγκραστικότητα, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 • Είμαι απόφοιτος της Global Academy of Coaching με τη διεθνή πιστοποίηση του ICF (International Coaching Federation), έχοντας σπουδάσει δίπλα σε δασκάλους και μέντορες καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου.
 • Συνεχίζω να εξελίσσομαι ως life coach, παρακολουθώντας το πρόγραμμα Mentor Coaching για την απόκτηση της διεθνούς πιστοποίησης ACC από τον ICF.
 • Είμαι εκπαιδευμένη με βάση τον κώδικα δεοντολογίας του ICF, τον οποίο ακολουθώ πιστά.
 • Έχω ήδη μία αρκετά μεγάλη εμπειρία και από τις συνεδρίες μου ως coach με ανθρώπους με διαφορετικές, μοναδικές και ξεχωριστές ιστορίες και στόχους.
 • Τη μέθοδο και τα εργαλεία που χρησιμοποιώ τα έχω πρωτίστως εφαρμόσει σε εμένα την ίδια έχω καταφέρει μέσα σε σύντομο διάστημα να πετύχω τεράστιες αλλαγές στη δική μου ζωή.
 • Θα μπορούσες να δεις σε μένα και τη ζωή μου στοιχεία, συνήθειες και ανθρώπους που ίσως μοιράζεσαι κι εσύ: έχω τη δουλειά, τα παιδιά μου, το σύντροφό μου, το σκύλο μου, τα χόμπι μου (χορό, θέατρο, σινεμά, βιβλία, ταξίδια), τους γονείς μου, τους φίλους μου, τα μαθήματα ζωής, τις προκλήσεις – μικρές και μεγάλες – και τις ανησυχίες μου, τις οποίες μέσα από το life coaching και την συνεχή προσωπική μου ανάπτυξη, καταφέρνω να χρησιμοποιώ υπέρ μου, απολαμβάνοντας τη διαδικασία της εξέλιξής μου που ξέρω πια ότι θα διαρκέσει όσα χρόνια βρίσκομαι στον πλανήτη αυτόν.
 • Ως εκπαιδευτικός για πάνω από 25 χρόνια έχω αναπτύξει την τέχνη της αποτελεσματικής επικοινωνίας, της διαίσθησης και της ενσυναίσθησης.
 • Πιστεύω και υποστηρίζω έμπρακτα τη δια βίου μάθηση.
 • Δουλεύω με ανθρώπους σαν εσένα που είναι αποφασισμένοι να κάνουν αλλαγές στη ζωή τους με σκοπό να νιώσουν ευτυχία, ολοκλήρωση κι ευδαιμονία.
 • Είμαι εδώ για σένα, εφαρμόζοντας μια ολιστική προσέγγιση καθώς σε υποστηρίζω να βρεις και να πραγματοποιήσεις το όραμά σου σε όποιους τομείς της ζωής σου επιλέξεις, μέσα από ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης και αυτοαγάπης ώστε να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.
Horizontal Image Area
2881252

Μέσα από τις συνεδρίες μας θα γνωρίσεις καλύτερα ανεξερεύνητες πτυχές του εαυτού σου, θα τον αγαπήσεις και θα τον εκτιμήσεις περισσότερο, θα μάθεις να βγαίνεις από το δράμα και να βλέπεις με αισιοδοξία το μέλλον, θα συνειδητοποιήσεις ποιες ιδέες και πεποιθήσεις σου σε κρατάνε πίσω, θα βρεις τι σε κινητοποιεί και θα αποκτήσεις κίνητρο για να αναλάβεις δράση. Θα αποκτήσεις δεξιότητες που θα σου εξασφαλίσουν μια ζωή όπως την επιθυμείς, θα μάθεις να επιλέγεις συνειδητά κι έτσι θα αποφεύγεις καταστάσεις που δε σε εξυπηρετούν και λάθη που πιθανόν να μη συνειδητοποιείς πως κάνεις.

Μαζί θα πανηγυρίζουμε για τις μικρές και μεγάλες νίκες σου, το κάθε βήμα σου που θα σε φέρνει πιο κοντά σε όσα έχεις ονειρευτεί!

Είσαι έτοιμος/η να φέρεις την αλλαγή στη ζωή σου; Το να αφιερώσεις χρόνο για τον εαυτό σου είναι το πολυτιμότερο δώρο που μπορείς να του κάνεις και δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή από το Τώρα.

Κλείσε ΕΔΩ τη ΔΩΡΕΑΝ online συνεδρία σου σήμερα για να δεις κι εσύ πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Space
2881355
Testimonial
2881253

"Από το σκοτάδι στο φως, από το πνευματικό κελί στην απελευθέρωση του μυαλού, από το μίζερο παρελθόν σε ένα υπέροχο παρόν κι ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον… η life coach μου είναι εκείνη που με τα εργαλεία που μου δίνει, την ενσυναίσθηση και το ένστικτό της με βοηθάει να βρω το δρόμο μου. Σύντροφος σε αυτό το ταξίδι, με ωριμότητα, καθαρή σκέψη και αγάπη σε αυτό που κάνει."

- Κατερίνα - Καθηγήτρια Αγγλικών

"Ευεξία, χαρά, γαλήνη και εσωτερική ανάταση είναι κάποιες από τις προσλαμβάνουσες που έλαβα στις συνεδρίες μου με την Έφη. Ακριβώς ό,τι χρειαζόμουν αυτήν την περίοδο της ζωής μου: ενδοσκόπηση και αλλαγή!"

- Ευτυχία - Εικαστικός – μουσειοπαιδαγωγός

"Ευχαριστώ από καρδιάς την coach μου, Έφη Ταμβάκη, τη συνοδοιπόρο της προσωπικής μου εξέλιξης. Μέσα από τις coaching συνεδρίες μας, κατάφερα σε λίγο χρόνο, να κάνω πολύ σημαντικές αλλαγές στη ζωή μου. αξιοποίησα δυνάμεις και ικανότητές μου, έθεσα νέους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους τους οποίους ήδη πραγματοποιώ και νιώθω ότι δεν υπάρχει ταβάνι σε αυτά που μπορώ να πετύχω μέσα από τις συνεδρίες μας!"

- Φρόσω - οικιακά – μαμά τριών παιδιών

"Μέσα από τη δουλειά που έκανα με την Έφη εντόπισα σκέψεις, φόβους και πεποιθήσεις που με μπλόκαραν και με περιόριζαν, ανακάλυψα τι μου αρέσει πραγματικά και βρήκα το όραμά μου. Θέτοντας στόχους μικρούς και εφικτούς για μένα κάθε φορά, κάνω ένα βήμα παραπάνω που με φέρνει πιο κοντά στο όραμα αυτό. Νιώθω ευγνώμων για τη συνεργασία μου με την Έφη που με στηρίζει και με ενθαρρύνει, βοηθώντας με να ρίξω φως στο δρόμο μου και για την όλη διαδικασία που με γεμίζει χαρά και ενισχύει την πίστη μου στις δυνατότητές μου και σε όσα ονειρεύομαι να κατακτήσω."

- Άννα - σχεδιάστρια και κατασκευάστρια κοσμημάτων – ασφαλίστρια

"Η Έφη ως life coach με βοήθησε πολύ να δω την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και του εαυτού μου. Πριν, τα έβλεπα μίζερα και εστίαζα μόνο στα ελαττώματά μου. Ήμουν σε ένα τέλμα. Πίστευα ότι ήμουν μεγάλη πια για να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Μέσα από τις συνεδρίες μας πήρα ελπίδα, ξεβολεύτηκα και πήρα αποφάσεις για τη ζωή μου, ζώντας την κάθε μέρα, την κάθε στιγμή. Και κινητοποιήθηκα και ένιωσα μεγάλη χαρά και παρόλο που δεν έχω υλοποιήσει ακόμα όλους τους στόχους μου, βρίσκομαι σε καλό δρόμο κι έχω πίστη πως θα τους πραγματοποιήσω! Ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα! Χρειάζεται θέληση, αλλά κι ένα χέρι βοηθείας σαν της Έφης, στο πρόσωπο της οποίας νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Πιστεύω ακράδαντα ότι η Έφη είναι η κατάλληλη life coach γιατί αγαπάει αυτό που κάνει, αγαπάει πολύ τους ανθρώπους και μέσα από την εμπειρία και το ένστικτό της, αλλά κυρίως μέσα από το μεγαλείο της ψυχής της το δίνει απλόχερα. Σ’ ευχαριστώ Έφη για όλα!"

- Έλενα - δημόσιος υπάλληλος

Space
2881255
Main Description
2881354

 
Footer
2881230