OGIBiz Website

Menu
2881225
Main Description
2881302

Για σένα

Banner
2882398
Main Description
2883708

Για σένα που αποτελείς πηγή έμπνευσης για μένα:

Ευαίσθητη, καλοπροαίρετη, ευγενική, καλλιεργημένη, δραστήρια, Γυναίκα αξιόλογη, με υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, επικοινωνιακή, ανοιχτή στην αλλαγή, συνεπής σε ό,τι αναλαμβάνεις, φροντίζεις τους άλλους με τη γενναιοδωρία της ψυχής σου, ξέρεις πως κρύβεις μέσα σου δύναμη μεγάλη, αλλά δεν την έχεις πιστέψει ακόμα, επειδή δεν έχεις μάθει πώς να την αντλείς και δεν ξέρεις πού να τη διοχετεύσεις.

Πολλές φορές θέλεις να ξεφύγεις από καταστάσεις που βιώνεις, να αλλάξεις, να επιλέξεις κάτι διαφορετικό, αλλά φοβάσαι το άγνωστο, φοβάσαι την απόρριψη και την αποτυχία ή… την επιτυχία – κι έτσι μένεις με το φόβο στα γνώριμα αλλά ταυτόχρονα φοβάσαι πως μπορεί η ζωή να συνεχιστεί, χωρίς να αλλάξει τίποτα και δεν ξέρεις τι από τα δύο είναι πιο τρομαχτικό: η αλλαγή ή η στασιμότητα;

Νιώθεις πως κάπου υπάρχει ένα κενό, ξέρεις ότι μπορείς να το γεμίσεις, πιστεύεις πως άλλοι το έχουν καταφέρει, αλλά εσύ δεν ξέρεις πώς κι ίσως εκεί στο βάθος της ψυχής σου καμιά φορά να αμφιβάλλεις αν το αξίζεις- αν εσύ έχεις φτιαχτεί για αυτό.

Νιώθεις πως δεν έχεις αρκετό χρόνο για να κάνεις αυτά που θα ήθελες και οι σχέσεις σου με τους άλλους μοιάζουν να είναι εύθραυστες, επιφανειακές και εφήμερες, παρόλο που επενδύεις πολλά σε αυτές.

Κάπου εκεί φτάνεις να αναρωτιέσαι: ‘πώς γίνεται να δίνω τόσα στους άλλους, να βάζω πάνω από όλα και από όλους τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, το σύντροφό μου, τη δουλειά μου, τους ανθρώπους που έχω επιλέξει να έχω κοντά μου σα φίλους και εκείνοι όχι μόνο να μην το αναγνωρίζουν, όχι μόνο να μην το ανταποδίδουν αλλά πολλές φορές να με προδίδουν με το χειρότερο τρόπο;’

Κάπως έτσι καταλήγεις να ανακυκλώνεις συμπεριφορές και συναισθήματα - ξεγελιέσαι για λίγο, ίσως επειδή έχεις ανάγκη να ξεγελαστείς και να ξεκουραστείς από τον κυκεώνα των σκέψεών σου, αλλά μετά από κάθε ανάπαυλα έρχεται μια νέα απογοήτευση μαζί με το συναίσθημα που σε πνίγει, πιο δριμύ, πιο βίαιο από πριν. Κι ενώ γνωρίζεις μέσα σου βαθιά πως χρειάζεται να πάρεις κάποια απόφαση, δεν ξέρεις ποια και τελικά δεν παίρνεις καμιά. Ξέρεις πως είναι πολλά εκείνα για τα οποία θα έπρεπε να νιώθεις ευγνώμων, όμως δε μπορείς, δεν το νιώθεις κι έτσι γεμίζεις ΚΑΙ ενοχές. Ακούς από τους άλλους να λένε πόσο τυχερή και άξια είσαι, αλλά τα λόγια τους δε φτάνουν στην ψυχή σου.

Main Description
2883709

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Μέσα σε όλο αυτό που βιώνεις – και εδώ ακριβώς είναι που μπορεί να συναντηθούν οι δρόμοι μας – έχεις φτάσει στο Κομβικό Σημείο που θέλεις να αλλάξεις όλα αυτά που σε κάνουν να βαλτώνεις και να αναλάβεις δράση. Είσαι Αποφασισμένη να απαγκιστρωθείς από λάθη και βάρη του παρελθόντος και να επενδύσεις στον εαυτό σου δουλεύοντας συστηματικά και αδιαπραγμάτευτα για να πάρεις τη ζωή στα δικά σου χέρια και να τη ζήσεις έτσι όπως την ονειρεύεσαι και σου αξίζει.

 • Θέλεις να ανακαλύψεις ποια είναι εκείνα που έχεις ακόμα να μάθεις για σένα και τον κόσμο, να ανακαλύψεις ποια είναι η αποστολή σου σε αυτή τη ζωή, να νιώσεις ξανά τη χαρά, την ευδαιμονία, την ευγνωμοσύνη.
 • Θέλεις να ισορροπήσεις μεταξύ δουλειάς – υποχρεώσεων και προσωπικής ευχαρίστησης.
 • Θέλεις να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους να σε δουν επιτέλους για αυτό που πραγματικά είσαι και αξίζεις. Θέλεις να μάθεις να δημιουργείς και να διατηρείς σχέσεις υγιείς, με αξία.
 • Θέλεις να απαλλαγείς από φόβο, ενοχές, άγχος, θυμό, πικρία.
Main Description
2883710

ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

 • Δουλεύοντας μαζί μου θα έχεις καταρχάς την προσοχή, το σεβασμό, την αφουγκραστικότητα, τη σύνδεση και την εμπιστευτικότητα που χρειάζεσαι.
 • Θα ανακαλύψεις απαντήσεις και λύσεις που ήδη έχεις αλλά δεν τις έχεις εντοπίσει.
 • Θα μάθεις να διαχειρίζεσαι τους φόβους και τις σκέψεις που σε μπλοκάρουν.
 • Θα βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους και πρωτίστως με τον ίδιο σου τον εαυτό.
 • Θα νιώσεις πιο ανάλαφρη, αισιόδοξη και γαλήνια.
 • Θα βρεις το σκοπό σου, αυτό που σε κάνει να νιώθεις ολοκληρωμένη, αυθεντική και αυτόνομη.
 • Θα μάθεις να βάζεις στόχους και να ακολουθείς συγκεκριμένες στρατηγικές για να τους πετυχαίνεις.
 • Μέσα από αυτό το ταξίδι αυτοπραγμάτωσης θα βρεις την Αξία σου, θα νιώσεις πηγαία και γνήσια χαρά και γαλήνη και θα φέρεις αρμονία στη ζωή σου.
Horizontal Image Area
2881303

ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΣΕ ΣΕΝΑ

ΕΕπειδή πιστεύω πολύ στη δύναμη της Δράσης, σου κάνω δώρο ένα Action Plan που θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τους στόχους σου και να τους κάνεις πιο συγκεκριμένους.

Ακόμα κι αν αυτό που θέλεις να πετύχεις είναι η δημιουργία μιας όμορφης, υγιούς σχέσης, ή η βελτίωση μιας υπάρχουσας, οι πιθανότητες να το πετύχεις είναι συγκλονιστικά μεγαλύτερες αν το θέσεις σαν στόχο. Ναι, σωστά διάβασες - ακόμα και κάτι μη χειροπιαστό και φαινομενικά εξαρτώμενο από άλλους παράγοντες, είναι στο χέρι σου να πραγματοποιηθεί!

Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για το πώς να χρησιμοποιείς αυτό το πλάνο δράσης ώστε να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για εσένα, συμπλήρωσε το όνομά σου και το e-mail σου στη φόρμα που βλέπεις εδώ και θα σου στείλω το υλικό που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα!

 

Action Plan

Footer
2881230